~ Dekoracije ~

Dragi Mlada i Mladoženja, na vama je samo da pronađete jedno drugo a organizaciju svog venčanja prepustite našem iskusnom timu. Uštedećemo vam vreme, energiju i novac .

Agenciju za dekoracije TIKI karakterisu jednostavnost, elegancija, kreativnost i maksimalna posvecenost mladencima.

Obzirom da imamo veliko iskustvo koje stoji iza nas možemo vam dati mnogo korisnih saveta, pomoći oko kupovine venčanice, odela, cipelica, organizovati odlične frizere i šminkere.

Dobra energija i lepo raspolozenje su osnovni sastojci u našoj agenciji.

Otvoreni smo za sve vaše želje. Veoma često baš najlepsše ideje dobijamo od vas. Zajedno činimo odlican tim.

U Agenciji TIKI ćete pronaći klasiku, ali i nešto sasvim novo. Prilagođavamo se vašem stilu.

Vodimo računa o svim detaljima. Usklađujemo cvetne aranžmanime sa presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Za ukrašavanje svatova pravimo moderne i elegantne narukvice za žene i lepe revere za muškarce. Koristimo prirodne materijale u kombinaciji sa satenom, tilom, perjem, dugmićima, pečenom glinom na kojoj mogu da stoje vaši inicijali ili nešto drugo po vašoj želji.

Bidermajer, jedan od važnijih detalja za svaku mladu, treba da oslikava vas. Naćiće se na velikom broju fotografija i prestavlja izazov za nas. U agenciji TIKI možete videti uzorke i naše predloge. Koristimo sveže i kvalitetno cvece, po vašem izboru.

Za više informacija pozovite 064 650 14 58 ili 065 212 45 67


Podeli sa prijateljima!

Promo Nudimo Vam mogućnost da organizujete svoje svadbeno veselje u potpuno novom i renoviranom restoranu Easy, 25.09, 30,31.10.2021. po promo ceni već od 35 € po osobi.

Svadbe Odabrali ste životnog saputinka, ali još uvek tražite pravi restoran za venčanje ili svadbu? Nastavite sa pametnim izborima i recite svoje sudbonosno “Da.” u restoranu srećnih brakova. Dobrodošli u restoranu Easy na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Vip proslave Planirate da organizujete posebne poslovne aktivnosti van kancelarija Vaše kompanije? Usluge restorana Easy prlagođene su običajima savremenog načina poslovanja. Organizujemo predavanja, seminare, prezentacije, kotele, VIP žurke, obuke...

Restoran za venčanja Easy

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Ljubav

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi?

Dekoracija

Usklađujemo cvetne aranžman i presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Tradicija

Restoran Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

Želite da pogledate restoran? Zakažite posetu