~ Konferencije ~

Tražite najbolji prostor i ketering za konferencije?

U okviru restorana Easy na Adi Ciganliji nalazi se i kompletno opremljena Konferencijska sala kapaciteta od 120 mesta. Dobro je osvetljena, kvalitetno je ozvučena i opremljena je video projektorom.

Tokom trajanja konferencije, a u periodima pauze, Vašim zvanicama obezbeđujemo osveženje, kafu, ali i ručak.

Nakon završenog programa, restoran organizuje i poslovni koktel na svežem vazduhu u restoranskoj bašti.

Organizujemo predavanja, seminare, prezentacije, kotele, VIP žurke, obuke...


Podeli sa prijateljima!

Vip proslave Planirate da organizujete posebne poslovne aktivnosti van kancelarija Vaše kompanije? Usluge restorana Easy prlagođene su običajima savremenog načina poslovanja. Organizujemo predavanja, seminare, prezentacije, kotele, VIP žurke, obuke...

Dekoracije Restoran za venčanja Easy višenamenski je objekat. Usluge koje Vam nudimo su organizacija svečanih proslava, venčanja i svadbi, VIP proslava, ali i organizaciju poslovnih sastanaka, koktela, konferencija i team building-a.

Restoran za venčanja Easy

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Ljubav

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi?

Dekoracija

Usklađujemo cvetne aranžman i presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Tradicija

Restoran Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

Želite da pogledate restoran? Zakažite posetu