~ Meni ~

Dragi Mlada i Mladoženja, pripremite svoju venčanicu i svoje odelo, a organizaciju svoje svadbe prepustite iskusnom osoblju restorana Easy.

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi? Bez obzira koji bi romatični scenario bio, restoran Easy učiniće da Vaše venčanje izgleda poput onih koje viđamo u filmovima.

 

VIP ponuda za svadbu

Kompletna VIP ponuda za svadbe (PDF)

 

Standard ponuda za svadbe

Kompletna Standard ponuda za svadbe (PDF)

 

Ukoliko se odlučite za usluge restorana Easy, imaćete mogućnost da uživate u čarima restorana na reci i u bogatoj vegetaciji koja ga okružuje. Uživaćete u pravoj prirodnoj oazi, u vrhunskim kulinarskim specijalitetima i kvalitetnom piću.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom 069/305-66-42; 063/192-13-99 ili putem e-maila: easy@clubeasy.rs

 


Podeli sa prijateljima!

Svadbe Odabrali ste životnog saputinka, ali još uvek tražite pravi restoran za venčanje ili svadbu? Nastavite sa pametnim izborima i recite svoje sudbonosno “Da.” u restoranu srećnih brakova. Dobrodošli u restoranu Easy na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Dekoracije Restoran za venčanja Easy višenamenski je objekat. Usluge koje Vam nudimo su organizacija svečanih proslava, venčanja i svadbi, VIP proslava, ali i organizaciju poslovnih sastanaka, koktela, konferencija i team building-a.

Restoran za venčanja Easy

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Ljubav

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi?

Dekoracija

Usklađujemo cvetne aranžman i presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Tradicija

Restoran Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

Želite da pogledate restoran? Zakažite posetu