O nama

Restoran za venčanja Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Restoran Easy svojim gostima nudi brojne prednosti, a neke od njih su:

Lokacija – restoran je smešten u prirodi, na obali reke Save. Nalazi se na samo tri kilometra od centra grada. Restoran ima veliku baštu (terasu).

Meni po izboru restoran nacionalne i internacionalne kuhinje koji vam nudi razne vrste menija uz mogućnost odabira menija po želji.

U sklopu restorana su Svečana i Konferencijska sala.

Obezbeđen je parking za goste restorana.

U sklopu restorana nalaze se i sportski tereni.

Moderan i elegantan enterijer restorana sa baštom, ostavlja nezaboravan utisak na svoje zadovoljne goste zahvaljujući panoramskom pogledu na reku Savu.

Pored Svečane sale koja prima 280 gostiju, u okviru objekta restorana Easy nalazi se i Konferencijska sala od 140 mesta, prilagođena poslovnim potrebama. Njen ambijent i tehnička opremljenost čine je najboljim mestom za održavanje seminara, predavanja, sastanaka i prezentacija…

Zbog visoko profesionalne usluge i raznolikog pratećeg sadržaja, restoran Easy je čest izbor kompanija koje žele da razvijaju timski duh svojih zaposelnh.

Restoran Easy ima i svoje terene za odbojku i fudbal na pesku.

Ukoliko se odlučite za usluge restorana Easy, imaćete mogućnost da uživate u čarima restorana na reci i u bogatoj vegetaciji koja ga okružuje. Uživaćete u pravoj prirodnoj oazi, u vrhunskim kulinarskim specijalitetima i kvalitetnom piću.

Do restorana za venčanja Easy doći ćete veoma lako. Restoran se nalazi u Beogradu na Adi Ciganliji, ušuškan između golf terena, Ade Safari i reke Save.


Podeli sa prijateljima!

Svadbe Odabrali ste životnog saputinka, ali još uvek tražite pravi restoran za venčanje ili svadbu? Nastavite sa pametnim izborima i recite svoje sudbonosno “Da.” u restoranu srećnih brakova. Dobrodošli u restoranu Easy na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Vip proslave Planirate da organizujete posebne poslovne aktivnosti van kancelarija Vaše kompanije? Usluge restorana Easy prlagođene su običajima savremenog načina poslovanja. Organizujemo predavanja, seminare, prezentacije, kotele, VIP žurke, obuke...

Dekoracije Restoran za venčanja Easy višenamenski je objekat. Usluge koje Vam nudimo su organizacija svečanih proslava, venčanja i svadbi, VIP proslava, ali i organizaciju poslovnih sastanaka, koktela, konferencija i team building-a.

Restoran za venčanja Easy

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Ljubav

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi?

Dekoracija

Usklađujemo cvetne aranžman i presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Tradicija

Restoran Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

Želite da pogledate restoran? Zakažite posetu