Restoran za svadbe Beograd

Restoran za svadbe Easy od 2007. godine uspešno organizuje venčanja i svadbe iz snova, jer u svojoj ponudi ima:

Moderan, elegantan i romantičan enterijer

Mir i svežinu u prirodi, na samo tri kilometra od centra Beograda

Prelep pogled na reku Savu

Veliku baštu (terasu) za romantično venčanje

Salu za venčanje kapaciteta do 280 gostiju

Specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje, ali i mogućnost izbora menija po želji

Najlepšu dekoraciju

Obezbeđen praking za goste

Restoran je opremljen profesionalnim sistemom za hlađenje ili grejanje, vrhunskom ventilacijom, agregatom u slučaju nestanka električne energije, sopstvenom kuhinjom, mladenačkim apartmanom, wifi internet konekcijom i timom za dekoraciju kompletnog venčanja.

vencanja na otvorenom

U bašti od 750 m² na raspolaganju imate dekorisanu “kućicu” za venčanje sa pogledom na reku, gde možete obaviti ceremoniju građanskog venčanja ili obaviti ceremoniju sečenja mladenačke torte. 

Venčanja na otvorenom

U organizaciju vašeg venčanja je uključeno: konobari, barmeni, osoblje u kuhinji, hostesa, obezbeđenje, čistačica. Na raspolaganju Vam je menadžer restorana, koji se brine o Vama i celoj organizaciji venčanja svih devet (9) sati u restoranu.

Vreme trajanja svadbe je devet (9) sati a početak svadbe birate sami u okviru našeg radnog vremena koje je od 10h – 02h.

Muzika nije uključena u cenu. Ukoliko želite, možemo Vam preporučiti bendove sa kojima smo imali odlična iskustva do sada, u zavisnosti od repertoara koji vam je potreban.

Naša postavka je standarna restoranska. Okrugli stolovi, stolnjaci i platnene salvete, Tiffany stolice, svećnjaci za polovinu stolova, “suknjica” za mladenčaki sto, mašina za suvi led. Za dodatnu dekoraciju možete po želji angazovati našeg dekoratera “Tiki dekoracije”.

Fotografisanje: Za dalji dogovor kontaktirati fotografa
Saleta Janičijevića Mob. 065 329 11 64.

Za decu do 8 godina se ne plaća (GRATIS), svo radno osoblje koje je deo vaše organizacije (muzika i sl.) plaćate 50% od cene.

Restoran takođe poseduje noćnu (Disco) rasvetu koja je uključena u cenu. Uz tortu se služi šampanjac i ukoliko izrazite želju mogu doći i trubači koji su takođe uključeni u cenu.

Za rezervaciju termina potreban je avans od 15% prilikom potpisivanja Ugovora, ostatak novca se daje po završetku svadbe ili sutradan. Tačan broj gostiju koji je za naplatu u obavezi ste da javite 24h pre početka venčanja.

Za venčanja radnim danima (ponedeljak – petak) odobravamo popust!

Dragi Mlada i Mladoženja, pripremite svoju venčanicu i svoje odelo, a organizaciju svoje svadbe prepustite iskusnom osoblju restorana Easy.

Nastavite sa pametnim izborima i recite svoje sudbonosno “Da.” u restoranu srećnih brakova.

Slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku.
Može Viber, može WhatsApp : )

ili pozovite na:

Pogledate meni restorana Easy
Pogledate meni restorana Easy