~ Svadbe ~

Odabrali ste životnog saputinka, ali još uvek tražite pravi restoran za venčanje ili svadbu?

Nastavite sa pametnim izborima i recite svoje sudbonosno “Da.” u restoranu srećnih brakova. Dobrodošli u restoranu Easy na Adi Ciganliji, u Beogradu!

Dragi Mlada i Mladoženja, pripremite svoju venčanicu i svoje odelo, a organizaciju svoje svadbe prepustite iskusnom osoblju restorana Easy.

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi? Bez obzira koji bi romatični scenario bio, restoran Easy učiniće da Vaše venčanje izgleda poput onih koje viđamo u filmovima.

Zašto je Easy, po mišljenju brojnih srećnih mladenaca, najbolji restoran za venčanja i svadbe u Beogradu?

Restoran za venčanja Easy od 2007. godine uspešno organizuje venčanja i svadbe iz snova, jer u svojoj ponudi ima:

  ♥  Moderan, elegantan i romantičan enterijer;

  ♥  Mir i svežinu u prirodi, na samo tri kilometra od centra Beograda;

  ♥  Prelep pogled na reku Savu;

  ♥  Veliku baštu (terasu) za romantično venčanje;

  ♥  Kapacitet da ugosti 280 gostiju;

  ♥  Specijalitete nacionalne i internacionalne; kuhinje, ali i mogućnost izbora menija po želji

  ♥  Najlepšu dekoraciju za venčanja i svadbe;

  ♥  Obezbeđen praking za goste.


Podeli sa prijateljima!

Promo Nudimo Vam mogućnost da organizujete svoje svadbeno veselje u potpuno novom i renoviranom restoranu Easy, novembar i decembar 2020. po specijalnim cenama. Pozovite za dodatne informacije.

Vip proslave Planirate da organizujete posebne poslovne aktivnosti van kancelarija Vaše kompanije? Usluge restorana Easy prlagođene su običajima savremenog načina poslovanja. Organizujemo predavanja, seminare, prezentacije, kotele, VIP žurke, obuke...

Dekoracije Restoran za venčanja Easy višenamenski je objekat. Usluge koje Vam nudimo su organizacija svečanih proslava, venčanja i svadbi, VIP proslava, ali i organizaciju poslovnih sastanaka, koktela, konferencija i team building-a.

Restoran za venčanja Easy

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Ljubav

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi?

Dekoracija

Usklađujemo cvetne aranžman i presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Tradicija

Restoran Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

Želite da pogledate restoran? Zakažite posetu