~ VIP proslave ~

Planirate da organizujete posebne poslovne aktivnosti van kancelarija Vaše kompanije?

Usluge restorana Easy prlagođene su običajima savremenog načina poslovanja.

Organizujemo predavanja, seminare, prezentacije, kotele, VIP žurke, obuke…

Tehnička opremljenost objekta i njegova lokacija razlozi su što su mnoge uspešne firme odabrale baš ovo mesto za svoje korporativne proslave, event-e, uključujući i team building aktivnosti.

Restoran Easy Vam nudi svoju Konferencijsku salu od 140 mesta, restoranske usluge, ketering, i sportske aktivnosti u prirodnoj oazi, na samo tri kilometra od centra grada Beograda.

Zahvaljujući profesionalnom pristupu i bogatom sadržaju, restoran Easy najbolji je ugostiteljski objekat u Beogradu za organizaciju poslovnih aktivnosti koje su ključ uspešnog biznisa.


Podeli sa prijateljima!

Svadbe Odabrali ste životnog saputinka, ali još uvek tražite pravi restoran za venčanje ili svadbu? Nastavite sa pametnim izborima i recite svoje sudbonosno “Da.” u restoranu srećnih brakova. Dobrodošli u restoranu Easy na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Dekoracije Restoran za venčanja Easy višenamenski je objekat. Usluge koje Vam nudimo su organizacija svečanih proslava, venčanja i svadbi, VIP proslava, ali i organizaciju poslovnih sastanaka, koktela, konferencija i team building-a.

Restoran za venčanja Easy

Zbog svoje izvanredne lokacije, bogate ponude, i visoko profesionalnog osoblja, ugostiteljski objekat Easy izdvojio se po kvalitetu usluge kao jedan od najboljih restorana za venčanja i svadbe, ali i kao idealno mesto za održavanje konferencija, VIP proslava i sportskih aktivnosti u Beogradu.

Ljubav

Oduvek ste sanjali o romantičnom venčanju u intimnom krugu prijatelja ili ste maštali o velikoj tradicionalnoj svadbi?

Dekoracija

Usklađujemo cvetne aranžman i presvlakama na stolicama i mašnama, brojevima i svim detaljima koji se nalaze u restoranu.

Tradicija

Restoran Easy nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu i već od 2008. godine uspešno organizuje vrhunske proslave i svečanosti.

Želite da pogledate restoran? Zakažite posetu